2012. január 19., csütörtök

3n/2éj 2fő reggelivel Hotel Semiramis**** Szolnok - Jelenlegi ára: 20 000 Ft


A  Voucher érvényes: 2012. Máj. 23-ig.
2 éjszaka 2 főre reggelivel 52. 400 Ft helyett 20. 000 Ft a ****-os Hotel Semiramisban Szolnokon
Voucherrel a megyeszékhely Szolnok városában tölthetnek el egy hétvégét ezen a nyáron. A közismerten barátságos kis szálloda a Semiramis Hotel a belváros Tisza-parti részén található. Igazán kellemes a Tisza-parton, de a belváros összes szolgáltatásának, tereinek közvetlen szomszédságában eltölteni az időnket. Például egy rövid sétára található az idén átadott futurisztikus megjelenésű gyalogos és kerékpárhídon keresztül 6 perc alatt elérhető városi gyógy, - termál- és élményfürdő, amely meglepően olcsó belépőkkel vehető igénybe. Az elmúlt néhány évben a városban számos tér és park épült, teraszos éttermei, kávézói a belváros részét képező Tisza-parti sétány mediterrán hangulatot idéz.
Budapestről Szolnokra legegyszerűbben autóval juthatunk el, a 4-es főúton mintegy 100 kilométert kell megtennünk. Vonattal, a Keleti, vagy a Nyugati pályaudvarról kiindulva átlagosan másfél óráig tart az út, a vasútállomásról a hotelen keresztült rendelt taxi esetén 1000 Ft-ért juthat el szállodába.
Az Alföld szívében fekvő, a Tisza-Zagyva találkozásának emelkedő szögletében kialakult megyeszékhely 2005-ben ünnepelte alapításának 930. évfordulóját. Talán a vizek és a magaslat marasztalta itt évezredeken keresztül a különböző kultúrájú népeket. Ma a múlt örökségei, a mai modern város, a Tisza, a Zagyva, a Holt-Tisza, a mellette elterülő kellemes üdülőövezet várja mindazokat, akik már felfedezték, és akik még nem ismerik a várost.
További információ:  www. semiramishotel. hu
Az ajánlott csomag, 3 nap 2 éjszaka 2 fő részére a 4*-os Hotel Semiramisban, amely tartalmaz:
elhelyezést franciaágyas, sarokkádas vagy zuhanybarlangos légkondicionált szobában
reggelit, svédasztalos és a"lacart reggeli ételekből
parkolást a szálloda zárt udvarán
2 óra kerékpár használatot, egy kellemes városnézéshez
Opciók:
éjhosszabbítás reggelivel 8000 Ft-ért foglalható (2 főre)
félpanzió 2500 Ft/fő/nap, amely háromfogásos vacsorát tartalmaz /li>
A szálloda modern épülete kiváló elhelyezkedéssel a belváros Tisza-parti részén található. Ízléses kényelmes erkélyes szobákkal, segítőkész, barátságos személyzettel.
Semiramis Hotel
5000 Szolnok Magyar út 23.



Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-31 00:20
. 3n/2éj 2fő reggelivel Hotel Semiramis**** Szolnok - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése