2011. július 29., péntek

Adams, Simon: A középkori világ képes atlasza - Jelenlegi ára: 2 215 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A középkori világ képes atlaszaA könyv listaára: 2700 Ft. Leírás:
A brit történész legújabb atlasza, a megszokott angolszász kronologizálással, az 500 és 1450 közötti középkorral ismerteti meg a kisebb és nagyobb iskolásokat. A nagyalakú, tárgymutatóval ellátott kötet sok-sok színes rajzzal és fényképpel teszi élvezetessé a múlt megismerését. A mű elején két oldalpáron áttekintést találunk a középkor világáról: az elsőn egy átnézeti térképet, mely képes tartalomjegyzékként jelöli az utóbb tárgyalt egyes térségeket, régiókat majd a múltmegismerés eszközeit, az egyes történeti forrástípusokat szemléltetik attraktív fotók. Ezt követően, az atlasz fő részeként tizenkilenc kettős térkép közöl képes és szöveges információkat az olvasókkal. Legtöbbjük jobb szélén évszázadonként tagolt, a legfontosabb politikai, hadászati, építészeti eseményeket felsoroló kronológia segíti a topográfiai mellett éppoly fontos időbeli tájékozódást. Rendkívül pozitív vonása a munkának, hogy a középkori Európa és az iszlám világ részletes bemutatása mellett a közép- és távol-keleti, amerikai magaskultúrákkal is megismertet. Indiától Kínán, Indokínán és Japánon át az aztékokig és inkákig terjed a vizsgált civilizációk sora. Sőt, a nálunk sajnálatos módon alig ismert afrikai és óceániai középkorba is bepillantást nyerhetünk. Így bízvást nevezhető valóban világtörténeti szemléletűnek ez a hasznos és érdekes kötet. ISBN: 978-963-9845-22-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 215 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 22:56
. Adams, Simon: A középkori világ képes atlasza - Jelenlegi ára: 2 215 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése