2011. július 31., vasárnap

Bhaskaran, Lakshmi: A forma művészete - Jelenlegi ára: 4 795 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A forma művészeteA könyv listaára: 5996 Ft. Leírás:
A 20. század fogyasztói társadalmának igényei hívták életre a modernizmus formanyelvét, amely mára áthatja életünk minden területét. A design az építészettől a bútortervezésig és a grafikáig minden területen globális jelenséggé vált. Akár kommunikációs vagy kifejezési eszközként, akár egy új közösség megnyerésére vagy a régi ösztönzésére használják, a formatervezés eszköztára állandóan megújuló lehetőségeket biztosít egy olyan világban, ahol a túl sok sem lehet elég - írja az igényes kiállítású kötet bevezetőjében a szerző, Lakshmi Bhaskaran. Művében negyven modern irányzatot ismertet lexikonszerűen (származási hely, stílusjegyek, alapvető tudnivalók, képviselői, utóhatása) a 19. századi Arts and Crafts-mozgalomtól az 1980-as évek végén kialakult dekonstruktivizmusig. A Bauhaus és a szecesszió mellett a 20. századra jellemző mozgalmak és stílusok között találjuk időrendben az avantgárd iskolák (kubizmus, dadaizmus, szürrealizmus, futurizmus konstruktivizmus) nyomán kialakult törekvéseket: Art deco, Pop art, Op art, High-tech, posztindusztrializmus, posztmodernizmus stb. Igen érdekes és informatív része a könyvnek az Időrend című fejezet, melynek lapjain 1880-tól 2000-ig terjedő időszalagról olvashatók le az egymást követő mozgalmak, alkotók és események. A szerző az egyes fejezetekben - gazdag képanyag kíséretében - nem csupán az adott stílusok fejlődését mutatja be, hanem megcsillantja alkalmazhatóságukat is a mai design területén. A zárórészben a közölt alkotások fellelhetősége (Hol látható), ajánlott irodalom, képjegyzék, név- és tárgymutató található. A témájához méltó színvonalú designnal öltöztetett kiadvány a modern művészeti gyűjteményeken kívül - tekintettel a témában gyorsan tájékozódni szándékozókra - minden művészeti gyűjteménnyel rendelkező könyvtárba ajánlható. ISBN: 963-9534-71-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 795 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 05:19
. Bhaskaran, Lakshmi: A forma művészete - Jelenlegi ára: 4 795 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése